Varovat lidi je nesmysl

12. 09. 2015 8:25:00
Varovat lidi? Před čím? Odpověď: Před problémy vyplývající z tohoto hromadného stěhování národů. Před lidmi, kteří už teď ukazují jak mají evropany na háku. Důkazem jsou početná videa. Je jich na internetu víc než dost.

Vážně je berou pouze ti, kteří jsou už nyní oficiálními hlasy označeni za xenofoby, rasisty s permanentně usazenou nenávistí v srdcích. Oficiální hlas neoblomě prosazuje svoji pravdu a tu se dočtete ve všech mainstream mediích dnes a denně. Tihle novináři, otevřeně řečeno, zrádci českého lidu jsou rozesetí všude, kam se jen podíváte. V televizi, v radiu, v novinách a na internetových servrech. Jeden hlas zrady a pokrytectví. Socialismus naruby. Snaží se ovládat národ svými články a článečky, kde nám předkládají před oči zrcadlo, abych se v něm viděli tak, jak nás vidí oni. Odporné zrůdy. Ano, tak nás vidí media. A proto je nás třeba umlčet, nebo v nehorším případě přesvědčit, aby se jim jejich plán zruinování českého národa povedl rychle a bez odporu. A někteří sluníčkáři, kdo ví? Snad by nás odkráglovali na místě.

Jsou to ve vší nahotě jen sprostí kolaboranti. A kolaborují s EU a jejich mocenskými plány. A na víc, bojí se. Bojí se muslimů. Ano, strach z toho, že jim jednou nějaký muslim podřeže hrdlo za to co napsali, je nutí muslimy podporovat a poslušně s nimi spolupracovat hned za začatku. Aby ukázali svůj „čistý rejstřík“ až přijde na „krájení chleba“. Je mi jich líto, chudáčků, vystrašených dušiček dobra. Lítost jim zahlcuje oči slzami nad utonulým chlapečkem, kterého vlastně zabil jeho vlastní táta.Nejdříve Syřan, později Kurd...nejdříve chtěl z války do míru, pak že chce nové zuby a nakonec se z něj vyklubal převaděč utečenců který žil v Turecku už 3 roky. Pěkné kvítko z čertovy zahrádky. Vrah vlastního děcka. Ale svět zaplakal nad děťátkem, které leželo na pláži v Turecku. Nad námi, kteří vyjadřují obavy z islamizace Evropy nezapláče nikdo. Tak už to bývá. Mír tu máme příliš dlouho.

A tak proto varovat lidi je nesmysl. Ti, kteří vědí varováni být nemusí a ti kteří nevědí, nebo maji hlavy v písku varovaní neslyší. Neboť ne jen že neslyší, oni ani nevidí a proto ani nemohou shlédnout videa, která nám jasně ukazují kdo se do Evropy hrne. A nejde jen o nelegalní uprchlíky, to je to poslední. Jde tu o ty hordy mladých chlapů, které media schválně maskují, či schovávají za matky s dětmi, nebo upocené tatíky tahající před kamerou hned dvě děti v náruči s provázejícím nadpisem, „Unavení a vysílení běženci právě dorazili do Maďarska.“ Ano, dorazila obrovská „testesteronová síla“, která co nevidět bude znásilňovat ženy a dívky i od věku osmi let, (níže ani zacházet nechci) a že tomu tak bude není moje snaha je pošpinit. Ne, není. Je to vše výsledek pozorování skutečnosti, která se už dnes odehrává jinde. Ve Švédsku, Norsku, Francii a mohu jmenovat další státy slavné Unie. Prostě tohle se děje, a media k tomu opět mlčí. Nebo napíší takovou tu „sanitární“ verzi, aby to moc nepoškodilo jejich oddanou reputaci a nerozzlobilo muslimy.

A Brusel se bojí, Eavropský parlament se bojí, celá unie plná křivých politiků se bojí , čili za svoji bezpečnost, pokud se jim ji podaří udržet, zaprodají zbytek obyvatel Evropy. Trochu se to dá srovnat s americkým filmem „2012“. Elita si zakoupila místa na obrovských plavidlech, aby se prý zachránila civilizace a zbytek světa nechali klidně utopit jako potkany. Totéž dnes dělají v Bruselu a i v Praze. Jen nechte být. Bohuš je kompletně vymazaná hlava, která otvorem na dýchání vypouští nehorázna moudra a zbytek těch kolaborantů jen sem tam špitne něco o odmítání kvót. To chci vidět až na ně Anděla dupne. Kvóty se zvýší přes noc. Češi budou potopeni, poraženi, ukřičeni, umlčeni.

A i když nemá cenu zde zveřejňovat odkazy na jednotlivá videa, která jsem shlédnul kliknutím na odkazy lidí v různých diskuzích, stojí za zmínku přece jen některá.

Na jednom kameraman zachytil a vlastně pěkně dlouho filmuje odpadky, které tihle dobře oblečení muži s drahými telefony v rukou zanechali v Maďarsku podél dálnice a v místě kde byli na chvilku soustředěni. Cigáni jsou podle nich vzor čistoty. Taková sebranka bez respektu k zemi která jim umožnila volně odejít do vytouženého Německa svým chováním už sama o sobě varuje zbytek Evropy. Ale viděli to pohlaváři? Hleděli by na to pohlaváři? Nebo brali ohled na jejich zvířecí zvyky?

Na jiném videu, opět z Maďarska jim dobrovolníci i s policijí rozdávají balenou vodu a balené jídlo. A oni? Pohrdavě vodu odmítaji a pokud jim nechápající „naiva“ tedy dobrovolnik nechal vodu při nich na zemi, tak do balených zásob vody kopali a jídlo házeli na koleje. Gestikulací naznačovali něco jako, „tohle nechceme. Strčte si to do zadele“, tak jsem to pochopil. To je ukázka vděku lidí, kteří podle oficiálních mediálních zdrojů prchaji do bezpečí, opouští válečné území a hledaji místo kam se uchýlit a usadit? Tohle však idnes, nebo Lidovky, nebo vůbec už ne Česká Televize ani náhodou neukáže. To by se neshodovalo s jejich kocmrdováním a poníženým poklonkováním této hordě neandrtálců s modlidbou k jakémusi Allahovi ve svých nevymachaných ......však každý ví jaké slovo bych rád použil.

Takže závěrem. Jsem na sebe hrdý že tu bandu nesnáším a ačkoliv sám jsme zatím v bezpečí, tohle mé rodné zemi nepřeji. Přestal jsem psát, neboť jsem se duslil hrůzou která se valila diskuzemi v době Ukrajinských událostí. Ale tohle mě donutilo se ozvat. Nebude to často. Neobávejte se diskuzní jestřábi. Psát mě přestalo bavit. Nakonec proč psát o tom, co každý ví?

Frank Krejčí

Autor: Frank Krejčí | sobota 12.9.2015 8:25 | karma článku: 37.72 | přečteno: 1680x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 17 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.26 | Přečteno: 270 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.10 | Přečteno: 462 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.18 | Přečteno: 112 | Diskuse
VIP
Počet článků 27 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1232

Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem. Locations of visitors to this page

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...