Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Martin Procházka, říká si „hajzl“

Určitě se najde v Česku jedinec, který užije tuhle nadávku po přečtení jeho milého článku, tak je všechny raději předešel a oznámil veřejnosti, že ten hajzl je a to proto, že schvaluje přijímání uprchlíků z Allahova hřebčína.

Nevím ani proč jsem se do tohoto článku dal? Asi mě svrbí jazyk, v tomto případě prsty a mám pocit, že i když Martina nepřesvědčím, alespoň mu to povím a také veřejně. Je to mladý kluk, stojící na té „správné straně“, ale jeho postřehy postrádají pohled na věc z jiných úhlů. Sleduje jen ten svůj.

Rozpovídal se o tom, jak málo jsme ochotni pomáhat od války utíkajícím mladým mužům, (s daleko menším procentem žen a dětí, natož pak skutečných běženců ze Syrie) a srovnává finanční pomoc České republiky v Arabských zemích ke 2.2% dotací Agrofertu. Tak moment, má snad Agrofert, či jakákoliv jiná soukromá firma zpytovat svědomí a rozdat vše co vydělají? Takový malý příznak komunistického myšlení. Máš, tak dej. Já nemám. Nu a když nedáš, tak si to vezneme, ale tahle věta už v článku není. Dokresluji jen to komunistické myšlení.

Martin je dozajista študovaný, má přehled, ale jen takový, který mu do hlavy vložili jeho profesoři a pak ta jeho milovaná TOP09, ti jsou machři v překrucování skutečností a hlavně to jsou oni, ti pro uprchličtí frajeři v čele s Karlíkem zvaným Ospalý, který dosud na svých hradech a zámcích nepřijal ani „nápad“ někoho přijat, natož pak skutečně někoho přijat. Ale dejme knížeti pokoj. Vždyť je rád, že je rád. Zrovna tak bych se mohl opřít do Kalouska, do toho přechytralého mluvku.

Článek vyjadřuje viditelné omluvy pro Turecko. Ach jo, jak je to těžce zkoušená země, která byla nepřipravená na takový příliv uprchlíků ze „Syrie“. Totéž prý platí pro Řecko. No vybral si pěkné darebáky pro svoji omluvu. Turecko vesele obchoduje s naftou tekoucí z IS, samo Turecko je spojenec NATO v boji s Asadem, je tedy přímým vinníkem za tuto krizi, ale Martin to tak nevidí. Řekové, vyčůraní jak mraky se o Shengen nepostarali i když měli, jen vítali a posunovali ty kluky se zvýšenými hormony v gatích dále do Evropy. Peníze co od EU dostali prošustrovali, ale Martin je omlouvá. Co měli dělat? Řekl bych mu co měli dělat, ale má to cenu přesvědčovat kámen v cestě, že tam zavazí?

A k Makrele dodal ze, prý je „ÚDAJNĚ „ pozvala. To mě dorazilo nejvíc. Jak dva lidé, tedy já a on vidí zprávy, jak čtou tištěný text je k neuvěření. Jak pak se mohou shodnout ti ostatní? Jak se může shodnout celý národ, když jeden tvrdí, „údajně“ pozvala druhý tvrdí, ano „přímo“ je pozvala. Nakonec to tvrdili i ti „gynekologové“ (jak je nazval Láďa Větvička) v Kolíně nad Rýnem tamnější policii. Anděla Merklová nás pozvala.

Nebudu hodnotit Martina a jeho „láskyplnou vizi“ pomáhat všem. Je mi však líto, že jeho názor na uprchlíky podobné naší kultuře, tedy ty z Ukrajiny zdaleka neopovídá jeho soucitu s islamisty. Dokazuje to touhle větou: „Kdyby místo syrského konfliktu eskaloval ukrajinský a na území ČR a SR se během pár týdnů octlo několik miliónů Ukrajinců, asi by byl postoj těchto zemí k závazným kvótám poněkud odlišný.”

Tak v tom má pravdu. Byl by odlišný a sice proto, že Ukrajici nikomu nevyhrožují odřezání hlavy, jsou vděčni za pomoc, trpělivě by čekali v azylových táborech až na ně dojde řada. Ukrajinci by neochytávali ženy a dívky na Silvestra, hromadně neznásilňovali, nepohrdali by v Maďarsku vodou a jídlem, jako tihle inženýři. Ukrajinci by se snad na Silvestra pořádně opili a pak vyspávali. Ukrajinci nejsou hrozba pro Evropu. Dá se tohle říct o Martinových mohamedánech?

 

Frank Krejčí

Autor: Frank Krejčí | úterý 12.1.2016 7:25 | karma článku: 38,01 | přečteno: 1169x
  • Další články autora

Frank Krejčí

Transgederová žena není žena

Tohle téma mně užírá nervy, protože jsem nucen, tedy ještě ne, ale ono to přijde, předstírat, že se dívám na květinový kout a při tom se dívám na hnojiště. Tak to cítím.

30.11.2019 v 5:37 | Karma: 40,47 | Přečteno: 1529x | Diskuse| Společnost

Frank Krejčí

Moje bývalé politické dohady s nebožtíkem tchánem

Kolik je to už roků? Můj bože, snad víc jak 30 let, určitě víc jak 30. Co jsme se s tchánem nahádali. On zarytý komunista, já mladý protikomunista s hodně horkou hlavou. Pamatuji si ale jen některé scény. Ty, které byly ostřejší.

20.11.2019 v 4:01 | Karma: 30,03 | Přečteno: 1129x | Diskuse| Politika

Frank Krejčí

Genderové hádky, aneb král není nahý

Asi nebude nutné zacházat daleko do minulosti a vysvětlovat, že pokud naše historie je dohledatelná, nezdá se mi, že se tam našlo období, které připomíná dnešní svět, dnešní dobu zvratů a s tolika lidmi duševně odlajdačenými.

19.11.2019 v 2:30 | Karma: 30,81 | Přečteno: 859x | Diskuse| Společnost

Frank Krejčí

Eutanazie je útěk od utrpení

Rád bych začal snahou o úsměv, protože smrt je jakési vysvobození z lidského „pekla“ do neznámého ráje. Takový dobrý důvod k oslavě. Ale nejde mi to.

29.10.2019 v 3:08 | Karma: 19,83 | Přečteno: 427x | Diskuse| Společnost

Frank Krejčí

Maminka chtěla mít z chlapečka holčičku, skončila u soudu

Před 50-ti léty, co padesáti? I před 20-ti léty by žádnou matku ani nenapadlo si usmyslet, že jedno z jejích dětí je holka, když se jí jasně narodil zdravý kluk.

26.10.2019 v 6:55 | Karma: 34,16 | Přečteno: 1270x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.