Je za vším zlem ve světě Rusko?

21. 10. 2019 4:43:57
Otázka na kterou by snad mohlo odpovědět pouze Rusko, pokud by existoval den pravdy. Ale den pravdy není a nebude...přesto skoro celý svět ví své.

Začněme u našeho „guru“ státu, Spojených Států Amerických, odkud vítr propagandy přímo duje. Amerika dnes ovládá celý svět a víc jak často k tomu používá násilí, pohrůžky, sankce, hodně propagandy, neustálé lhaní a samozřejmě peníze. Mám dojem, že Rusko se zde nemůže srovnat s naší milovanou Amerikou ani náhodou. Nemají na to.

Američané si ale na to musí napřed půjčit i třeba od nepřítele, jako je Čína. Úsměvné? To si pište že je a Čína jim ráda půjčí. Ví totiž dobře, že zadlužený stát bude jednou muset vracet, jinak jim jejich vlastní stát někdo může sebrat. Je to extrémní myšlenka, ale i to může být pravda. Na víc dluh tě svazuje i mezi státy to platí.

Aby se vlk nažral a koza zůstala celá, jinak přeloženo, aby se svět bál, že bude další hrůzostrašná válka, ale ona nebude, musí mít Amerika trvalého nepřítele. Tak má dnes osvědčeného nepřítele, velké Rusko. Jak vidíte, žádný usmrkaný nepřítel. Čechy by na příklad v tomto seznamu vinníků neobstály. Vojensky by padly do pár hodin. To není pro velkého bratra zajímavé scenario, nikdo by jim ani nevěřil, že to s tím nepřátelstvím myslí vážně. Měli by jen ostudu, že se obtěžují s „káčátky a ne s kačerem“.

Musí to být někdo veliký. Nebo težko překonatelný. Bush a Obama si hledali takové středně silné země, jako byl Irák, Lybie, Somálsko, Syria, Jemen. Pro Trumpa je to muška jenom zlatá. Ten jde po větším soustu.. Rusko, Čína, Irán...ano to jsou nepřátelé, jen co je pravda. Skoro „výstavní kousky“. To budou všichni koukat jak je „JÁ, PAN VELIKÝ“ přitlačím ke zdi, ať jsou vinni, nebo ne. Tak se stalo, že spustili, stejně nikdy nekončící propagandu očerňování nepřítele. Dnem i nocí. Za vším je dnes Rusko. Čína také, ale, pozor...s tou zase nechtějí být až tak ve při. Tam jsou prachy. Rusi jim tedy prozatim stačí.

A ti věrní, na východě zlo hledající, západní demokracii schvalující bojovníci za americké zájmy a jejich způsobů rozšiřování oné politické variace věří, jak slepé koťata co se jim natluče do palic z propagačních tlampačů Washingtonu. . Zmíněnou negativní bratrskou propagandu přeberou jako jedinou to pravdu. A pokud zapochybuješ hlupáku, napadnou tě s dehonestujícími názvy, jako fašista, Putinův posluhovač, Rusofil, mohl bych jmenovat. Neděje se to jen v Čechach, je to už dnes osvědčená praxe i v USA, kde vás umlčí chuligáni s názvem ANTIFA. Jako Anti fašistická organizace...co ale to jsou za hovada si Český občan nedovede ani ve snu představit.

V Americkem parlamentě a kongresu se už běžně používá obvinění, „Je pod vlivem Ruska“, nebo „ její stranický vývoj je ovlivňován Moskvou“ jak se vyjádřila stará Clintonová o jedné z demokratických uchazečů o Bílý Dům v příštích prezidentských volbách 2020. Ono to pracuje, dnes to tam vypada tak, že být nazván „Putinovým šaskem“ je stejné, ne-li horší, než být označen za rasistu. Toho se bojí většina.

Putin musí být čarodějník, dokáže –li ovlivnit volby ve všech zemích, kde se to Americkému politikovi nelíbí jak to dopadlo, dopomoct dosadit Donalda, to ti povím to si pomohl a jiné země které se vymkly i malinko z Amerického vlivu. Nikdy bych nevěřil, že ten KGB agent tolik dokáže. Ale když to tvrdí lidé, jako je Clintonová, Nebo Adam Shiff, či John Bolton, slavný propagator válek od dob nepamatuji...asi na tom něco bude.

Prostě nepřítel musí být.Jinak to ani nejde. Znamená to pomalou přípravu na další válku, továrny chrlí nové uniformy, boty, trenýrku, ponožky, helmy, nové kuchyňské nádobí pro použití v poli a tak dál a dál. Nemluvě o vytváření zásob nábojů, zbraní všeho druhu, od samopalů po tanky, děla,letadla, rakety...je prostě práce, Amerika má pořád práci, protože lid je vystrašen a schvaluje kroky mocných. Válka je a byla vždy výdělečný příběh. Mnohým je smutno po obrovských ziscích, po všem, co jim vydělávalo miliony. Tyhle malé války jako je Jemen a nebo Syrie...to nestojí za zmímku. Američtí válečníci chtějí víc. A když ne teď, tak brzy.

A na to musí mít nepřítele. Nedá se kamarádit i s Ruskem a pak se najednou otočit a začít do nich střílet, buť jen zpočatku slovy. Musí to být trvalé, až do momentu, kdy „přeteče sklenice trpělivosti“. Good luck těm, kteří se války s Ruskem dožijí. Já už ne.

A na otazku v nadpise, zda je Rusko za vším zlem ponechám odpověď vám samým. Já už odpověď mám.

Frank Krejčí

Autor: Frank Krejčí | pondělí 21.10.2019 4:43 | karma článku: 35.09 | přečteno: 921x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 6.23 | Přečteno: 105 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.08 | Přečteno: 185 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.44 | Přečteno: 593 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 525 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
VIP
Počet článků 27 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1232

Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem. Locations of visitors to this page

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...