Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Maminka chtěla mít z chlapečka holčičku, skončila u soudu

Před 50-ti léty, co padesáti? I před 20-ti léty by žádnou matku ani nenapadlo si usmyslet, že jedno z jejích dětí je holka, když se jí jasně narodil zdravý kluk.

Jedná se tu o dvojčata v Texasu, USA. O dva chlapce, kde matka rozhodla, že jedno dítě zůstane kluk a druhé bude holčička. Prý ten rozdíl lehce vypozorovala při každo denním styku s dětmi. Takový dar všímavosti se nenajde jen tak.
Měl jsem též děti, kamarádi rovněž měli děti, nikdo z nás nikdy nehledal něco, co tam nebylo. Řídili jsme se, my troubové zaostalí tím, co děckám narostlo mezi nožkama. Byl tam pinďík, byl to kluk. Byla tam pipinka, byla to holka. Samozřejmě je pravda, že se to někdy nepodaří a je tam pindík i pipinka. Takové lituji, neboť jim osud nepřipravil právě šťastný život. Jednou snad, jedno, nebo druhé budou muset nechat uřezat a když ne...nevím? Bezesporu, je to docela velký problém, ale dá se chirugicky řešit. Víc o tom nevím.

Nu ale v posledních letech se právě o tyto lidi jedná v těch nekonečných genderových debatách a všichni zastánci mnoho genderové propagandy jsou „ k slzám dojatí“ nad tím, jak je zbytek lidstva diskriminuje. Vymýšlí si pohlaví, která jsou většinou jen sujektivním pocitem nebo přáním jednotlivce, nikoliv toho, co je viditelné.

V případě zmíněného chlapce, abych neodbočoval, jsem shlédnul interview, kde se ho ptají, jsi kluk? Odpověď nevím, asi, a jsi holka, máma říká, že jsem... a tak to šlo dál. Chlapec v podstatě mluvil to, co mu nakukala maminka „odbornice na gender“. Nu což, to by ještě snad nevadilo, ale rodiče byli v manželské při, nu a otec dítěte se bránil této nesmyslnosti , tudíž hnal to až k soudu. Matka u soudu trvala na tom, že chce mít ona nad dětmi rozhodovací právo, nikoliv otec. Soudci z lidu, další „znalci dětských duší a genderů“ to odsouhlasili, čili otec to prohrál. To ovšem už i soudce naštvalo a proto znovu rozhodnul, že ne matka sama, ale oba rodiče budou mít stejná práva při rozhodování věcí takto závažného charakteru a tím vypálil matce rybník do sucha.

Maminka totiž chtěla chlaci už v útlém věku 7 let nechat udělat pohlavní pře-operaci a tedy mu nechat ustřihnout pindíka, hodit do odpadků a nechat mu tam našít umělou pipku s dírkou, ať je z něj holka. Holka nerodička, že jo. Prý chlapec sám se považuje za holku, ale odborníci, kteří s ním dělali výzkumný rozhovor s tímto prohlášením matky nesouhlasili. Tvrdili, že je kluk.
Děcko ví drek, co se od něj chce. Kluk tedy nic proti rozhodnutí matky neměl. Otec však ano. A tam byl tedy ten největší problém,  kdy na štěstí otec dostal od soudu právo rozhodnout, takže z toho nakonec nic nebude. Pokud se rozhodne chlapec ve starším věku  tuto pitominu udělat, tak to udělá. Ale spíš věřím, že tohle mu bylo vnuceno jeho duševně nevyrovnanou maminkou. Myslím si, že v tak ranném věku to není na rodičích. Na taková rozhodnutí bude lépe čekat. Čas je nejlepší lék na každou bolůstku a dokáže nám ukázat správnou cestu často až později.
A představa, že tahle „ v hlavě vyšustěná“ matka má dokonce právo volit mě děsí. Pro Kristovy rány, dovede si někdo představit kolik tisíců takových po USA běhá?  Není divu, že májí ve vedení Amerického federálního státu takovou míchanici pošukanců. Lidé volí toho, kdo je mu blízký. Bude jich víc, bude v parlamentě víc potrefených.
A kolik jich na víc kříčí na ulicích při svých soukromých demonstracích, „uznávejte práva různosti pohlaví.“  No já uznávám. Pro mne jsou základní 3. Muž, žena, a obojí. Gay není gender, je to veselý kluk, který má rád kluky. U holky rovněž, veselá holka co má ráda holky. A takoví ti, co se furt převlékají a hastroší, ty neberu vážně. To jsou takoví šašci ulice. Většinou, nebo vždy kluci, převlečení za holky a strašně šťastni, že mají na sobě ženské šaty a hlavně podpatky. Jak tohle skončí je ve hvězdách.Ale....

Když jsem byl ještě kluk, moje máma, zbožná to žena mi tvrdila jednu věc. Prý, nějaká prorokyně Sibylla předpověděla, že kolem roku 2000, až bude těžké rozeznat muže od ženy, Bůh pošle na zem všechny ďábly z pekel horoucích a bude konec světa.

Zůstalo mi to v hlavě a skutečně, když si napíšete do Google, Sibylla prophetess, naskočí vám dost informací o této Řekyni. Anglicky samořejmě.  Některé informace tvrdí, že to skutečná osoba ani nebyla. Sám nevěřím všemu, co se kdysi předpovídalo a tvrdilo, ale to není podstatné. Je podstatná ona zmínka o nerozpoznání muže od ženy a ono, „kolem roku 2000“. Jak tohle mohl kdokoliv vědět? To jest vše co chci říct. Neboť ta genderová invaze postižených mozků je dost nebezpečná. Snad se to vyřeší bez větší škody na lidských vztazích. Snad to vyřeší něco horšího...no a dál? ...Dál už dost, neboť dál nevím.

 

Frank Krejčí

Autor: Frank Krejčí | sobota 26.10.2019 6:55 | karma článku: 34,16 | přečteno: 1270x
  • Další články autora

Frank Krejčí

Transgederová žena není žena

Tohle téma mně užírá nervy, protože jsem nucen, tedy ještě ne, ale ono to přijde, předstírat, že se dívám na květinový kout a při tom se dívám na hnojiště. Tak to cítím.

30.11.2019 v 5:37 | Karma: 40,47 | Přečteno: 1529x | Diskuse| Společnost

Frank Krejčí

Moje bývalé politické dohady s nebožtíkem tchánem

Kolik je to už roků? Můj bože, snad víc jak 30 let, určitě víc jak 30. Co jsme se s tchánem nahádali. On zarytý komunista, já mladý protikomunista s hodně horkou hlavou. Pamatuji si ale jen některé scény. Ty, které byly ostřejší.

20.11.2019 v 4:01 | Karma: 30,03 | Přečteno: 1129x | Diskuse| Politika

Frank Krejčí

Genderové hádky, aneb král není nahý

Asi nebude nutné zacházat daleko do minulosti a vysvětlovat, že pokud naše historie je dohledatelná, nezdá se mi, že se tam našlo období, které připomíná dnešní svět, dnešní dobu zvratů a s tolika lidmi duševně odlajdačenými.

19.11.2019 v 2:30 | Karma: 30,81 | Přečteno: 859x | Diskuse| Společnost

Frank Krejčí

Eutanazie je útěk od utrpení

Rád bych začal snahou o úsměv, protože smrt je jakési vysvobození z lidského „pekla“ do neznámého ráje. Takový dobrý důvod k oslavě. Ale nejde mi to.

29.10.2019 v 3:08 | Karma: 19,83 | Přečteno: 427x | Diskuse| Společnost

Frank Krejčí

Jak vlastně Čech k Rusku přišel, kdo to zavinil?

Jak těžké je se zbavit nálepek, obdržených jakoukoliv opozicí v době nesvárů. Někdy se jistých nálepek jeden nikdy nezbaví ať dělá co dělá. Síla “vržené špíny” má obrovskou moc.

22.10.2019 v 6:34 | Karma: 40,98 | Přečteno: 5161x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Děti na Haiti cestou do školy překračují mrtvoly. Misie z USA líčí praktiky gangů

28. dubna 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Co mi vyprávěli po telefonu známí z Haiti, k nimž tam jezdím: školy a obchody se řídí podle toho,...

Zastřelili ho, pomočili a pověsili. Jak vznikla fotka mrtvého Mussoliniho

28. dubna 2024

Seriál Doufal, že uteče a i s milenkou dožije v bezpečí. To by se však víc než dvě dekády nesměl chlubit...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.