Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Transgederová žena není žena

Tohle téma mně užírá nervy, protože jsem nucen, tedy ještě ne, ale ono to přijde, předstírat, že se dívám na květinový kout a při tom se dívám na hnojiště. Tak to cítím.

Nedá se vyhnout ani snad náhodou povídání o gendrech, o transgenderech, o homosexualitě a o všem, co se dá pod tohle široké téma podstrčit. A tak jen náhodou jsem shlédnul video, (https://www.youtube.com/watch?v=7B8Q6D4a6TM&t=4s)  kde se o podobné situaci mluví. Co mě zaujalo, bylo prohlášení oné paní z Britanie, která se s tím, jak se říká, nepárala. Jak víte, Britanie se zbláznila a proto u nich dnes není normální říct na plnou hubu: „Transgendrová žena, není žena.“ A šmitec. Interview dělala ženská z BBC, tedy to už samo prozrazuje odkud vítr vane a ta se jí snažila vnutit myšlenky, jež byly starou paní ihned zlikvidovány.

Sedím a přemýšlím, jak pravdivé to byly slova. My jsme, nebo většina z nás  z toho tak trochu zblblí. Je úplně normální, že hodně lidí se v biologii těla nevyzná, a přijme dokonce i takovou lež, nebo méně agresivně řečeno, záměrný výmysl, jako je...že trangendrová žena, je žena. Protože se indentifikuje jako žena. Kýho výra!!! A jo, a tohle má být zbytkem populace respektováno a tak ji všichni mají vidět a jsme zpět u toho nahého krále.

Bez rozpaků, či váhání tvrdím, že to není žena a nikdy nebude žena, protože se tento roztomilý chlapec nenarodil jako žena. Jednoduše mu v těle chybí to, co nechybí každé jiné, skutečné ženě a to jsou tělesné orgány napomáhající vzniku a pak narození nového života. Tento zázrak, který se nedá vyrobit v laboratoři, tedy se nedá ani voperovat, ani jinak ošidit, nebo napodobit. To dělá ženu ženou a tím diskuze končí, leč ne tak zhurta.
LGBT komunita se nevzdává a nazve vás ihned homofobem, transfobem, rasistou a vším tí, čím nejste. Jste jen ten, kdo si neplete pravdu s fiktivními výmysly „rádoby normálních lidí“.  To je doba, jen co je pravda? Blbý „nese vlajku“ a  zbytek pochoduje se sklopenou hlavou. Diktatura menšiny. Skutečná menšina nám diktuje jak máme okolí vidět a jak jiné lidi oslovovat, jak se chovat abychom neurazili. A jelikož skoro vše, co jeden vypustí z úst někoho uráží,  jsme vlastně neustále šikanováni. Když už za nic jiného ne, tak aspoň za bílou kůži.

Tahle agenda, osočování a nucení nám jedině pomáhá nahlédnout do světa politiků. Jak je jasně vidět jejich pokrytectví, hladovost po moci a hladnost po penězích. Neboť jen se na ně zatlačí a oni zjistí, že se „jejich loď snů“ může potopit, tak změknou jak vypuštěná pneumatika a přikloní se klidně na stranu menšiny, anebo ďábla. Je jim to jedno. Jen když se jede dál.. Jen aby netrčeli z řady ven, jak bolavý palec. Neboť tohle je už nad veškerý rozum, který lidem zůstal.
Tato zanedbatelná menšina má právo se producírovat a ukazovat v průvodech neřesti a sexualního hnusu se souhlasem těch, co papkají denně obědy za 8kč v jejich kantýně, na Strakovce.To se jim vyplatí. Život poslance je luxus, proč nekývnout? Jeden průvod, žádný průvod. Kdo to má sledovat?

Tak zvané ženy, po pravdě přestrojení chlapi, nebo chlapci, se dnes ukazují v ženských sportech jako jedničky, ale jejich uražené já,  jim kupodivu neřekne ani půl slova o jejich tělesné výhodě nad ženami. Skutečnými ženami,  pro které byla učitá kriteria vytvořena, majíc na mysli tělesné rozdíly mezi muži a ženami. Ženy prostě nemají svalovou výhodu jako mají muži. Muž byl v historii zvolen být lovcem, žena udržovala domácí ohýnek. Není divu, že chlap má větší svaly. Zdolat šelmu vyžaduje větší sílu, než přikládat pod kotel a naplácat děckám občas na zadek.

Vzniká viditelná neférovost a je podporována pány „nahoře“, ano, onou politickou elitou, která si na svůj krajíc chleba šáhnout nenechá a přizpůobí se každé situaci, byť obsahuje velký bič a malý dvůr kde nás klidně naženou. Lid to snese. Většina se podřídí, než se jim to nemusí vyplatit. Ale zde již nechci být zlým prorokem.

Vím a je mi líto, že celá ta skupina lidí, kteří si říkaji LGBT,  byla v minulosti zanedbávaná a někde diskriminovaná. Je třeba je více liberalizovat, dát jim šanci žít lépe, ale ne vládnout zbytku světa. To jim nikdo neslíbil. Tohle co vidím dnes, vede ke katastrofě, neboť už chtějí, aby se děti ve školách učily, jak je pěkné být „přihřátým.“ A tam se mi chce ...no vite jistě co se mi chce.

Frank Krejčí

Autor: Frank Krejčí | sobota 30.11.2019 5:37 | karma článku: 40,47 | přečteno: 1529x
  • Další články autora

Frank Krejčí

Moje bývalé politické dohady s nebožtíkem tchánem

Kolik je to už roků? Můj bože, snad víc jak 30 let, určitě víc jak 30. Co jsme se s tchánem nahádali. On zarytý komunista, já mladý protikomunista s hodně horkou hlavou. Pamatuji si ale jen některé scény. Ty, které byly ostřejší.

20.11.2019 v 4:01 | Karma: 30,03 | Přečteno: 1129x | Diskuse| Politika

Frank Krejčí

Genderové hádky, aneb král není nahý

Asi nebude nutné zacházat daleko do minulosti a vysvětlovat, že pokud naše historie je dohledatelná, nezdá se mi, že se tam našlo období, které připomíná dnešní svět, dnešní dobu zvratů a s tolika lidmi duševně odlajdačenými.

19.11.2019 v 2:30 | Karma: 30,81 | Přečteno: 859x | Diskuse| Společnost

Frank Krejčí

Eutanazie je útěk od utrpení

Rád bych začal snahou o úsměv, protože smrt je jakési vysvobození z lidského „pekla“ do neznámého ráje. Takový dobrý důvod k oslavě. Ale nejde mi to.

29.10.2019 v 3:08 | Karma: 19,83 | Přečteno: 427x | Diskuse| Společnost

Frank Krejčí

Maminka chtěla mít z chlapečka holčičku, skončila u soudu

Před 50-ti léty, co padesáti? I před 20-ti léty by žádnou matku ani nenapadlo si usmyslet, že jedno z jejích dětí je holka, když se jí jasně narodil zdravý kluk.

26.10.2019 v 6:55 | Karma: 34,16 | Přečteno: 1270x | Diskuse| Společnost

Frank Krejčí

Jak vlastně Čech k Rusku přišel, kdo to zavinil?

Jak těžké je se zbavit nálepek, obdržených jakoukoliv opozicí v době nesvárů. Někdy se jistých nálepek jeden nikdy nezbaví ať dělá co dělá. Síla “vržené špíny” má obrovskou moc.

22.10.2019 v 6:34 | Karma: 40,98 | Přečteno: 5161x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

V Ostravě se střetl motorkář s dvěma vozidly, zraněním na místě podlehl

28. dubna 2024  11:15,  aktualizováno  13:29

V Ostravě na ulici Rudná poblíž křižovatky s ulicí Vratimovskou se střetl motorkář s dvěma vozidly....

Budeme radikální. Pro zachování důchodového věku uděláme všechno, řekl Havlíček

28. dubna 2024  13:28

Hnutí ANO udělá vše pro to, aby se nezvyšoval důchodový věk, řekl v pořadu Za pět dvanáct Karel...

Malostranský zápisník: Ze tří žen zbyla ve vládě jedna, ale ta zase vydá za tři

28. dubna 2024

Premium Proč se opět nepovedla feminizace české vlády? Kdo je poslední vládní květinka, která když mluví,...

TOP 09 má na ministra pro vědu a výzkum čtyři kandidáty, řekl Válek

28. dubna 2024  12:58

Na ministra pro vědu a výzkum má TOP 09 podle místopředsedy strany a ministra zdravotnictví...

  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.