Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...... doboha, to je jak přede soudným dnem ;-)?! Vona jim ta léčba šokem neuškodí, jak občanský společnosti tak jednotlivejm vládám. Vítací klaka se poděla neznámo kam, politikům kóóónečně došlo že přestřelili a začínají kolem sebe kopat,- však přijímali s otevřenou náručí, tak si to nyčko řádně vyžerou. První velkej průser (nepokoje, teror, kriminalita) a všechno pude ráznaráz,- novely zákonů, sankce, represe, internace, deportace ...... bych to za 10 let viděl spíš v tej rovině "Allahu nazdar!" event. "Alahu na bar!"R^

0 0
možnosti

A61d77a35m 31S63t76a63v70a

12. 11. 2015 8:21

"...Možná s vámi ani hokej hrát nebudou...":  já myslím, že nám to spíš tím víc nasolej!

1 0
možnosti

Snažit se budou určitě vší silou. Protože zřejmě všechno, co je na jih od nich, je příčinou toho svrabu, který k nim dorazil.

1 0
možnosti

Kdyby alespoň to pouštní strašidlo existovalo, tak nešť. Ale my tady ustupujeme zastáncům kolektivního bludu a ještě se u toho tváříme vstřícně.

4 0
možnosti
Foto

Tak zde musim podekovat za nazor, ktery s vama sdilim absoluthe stejne. Jen to poustni strasidlo me zatim nenapadlo. R^

2 0
možnosti

Stavnaty clanek. Karma.

2 0
možnosti

R^ Pravdu díte, Franku, nic než pravdu. A ať Vás zkusí někdo obvinit, že šíříte strach, paniku a nenávist, ať to jenom zkusí. U Vás asi narazí víc, než se mu zdá. Zaměstnavatele nemáte a tady nežijete, OSVĚTU na Vás nikdo páchat nemůže.

2 0
možnosti
Foto

Jo. Ja je mam vsechny na haku a taky to mam za par. Kdo vi kdy? Dnes jsem tady, zitra nekde v palirne. Ne lihu ale lidi. Hehe Diky za vyjadreni

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.