Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... a má von vůůůbec ještě nějakou reputaci ?!,- se mi na tem líbí, jak se tem šaškům vrací ta jejich sebestřednost, tupost, naivita a blouznění a jak se postupně probouzí když dostanou pořádně přes držku ! Bohužel v tomto případě muselo zařvat přes stovku civilistů aby mu došlo, že všechno co doposud činil v "zájmu" své vlasti a potažmo celé Evropy bylo hóóódně špatné !  R^

2 0
možnosti

:-).....Franku, jsme stejná krevní skupina. Lépe a vtipněji už to napsat nejde! R^R^R^

1 0
možnosti

Nic nového pod sluncem. V r. 1938 jsme měli spor s Německem ohledně Sudet. Západní mocnost se v tomto sporu postavili na stranu Hitlera. Na jeho stranu se postavilo i Polsko a zabralo si Těšínsko. Češi na Těšínsku tehdy říkali polským vojákům, že na ně přijde Hitler, ti se kvůli tomu rozčilovali. Stalo se to zanedlouho. Hitler v součinnosti se Stalinem si Polsko rozdělili. Západní mocnosti teprve v této době začali chápat situaci... Ty konfigurace "kdo s kým a proti komu" se několikrát změnily. Například Itálie v První i druhé světové válce začala na jedné straně a skončila na druhé straně. Když konečně se velké státy spojily a společně porazili Německo, začaly tyto vítězné mocnosti bojovat proti sobě. Tak tomu bylo bohužel vždy.

1 0
možnosti
Foto

To je ovsem pravda. Souhlasim. Jen jsem si myslel, ze dnes jsou ti blbouni politici trochu jini. Tohle vse vyvraci a soucasne potvrzuje, ze politici se tam cpou z jinych duvodu nez hajit zajmy lidu. Byl to a bude. Ani jim newvadi ze vypadaji pred vlastnimi jako sasci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.