Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Věřte, že je dobře, že takto BoSobotka@seznam.cz hovoří, aspoň voliči ví, na čem jsou. Tahle šílená parta, zvaná ČSSD, je naprosto nevolitelná.

0 0
možnosti
Foto

Já Franku, jednu technickou.

Babiš nekoupil dvoje noviny, Babiš koupil vydavatelství, které obě ty tiskoviny vydává.

Prostě stejně, jako nelze koupit pouze výrobní linku na Octávie, aniž by člověk současně koupil celý podnik Škoda Auto.

0 0
možnosti

Určitě jen náhodou pod toto vydavatelství spadají 2 největší deníky v zemi...a hlavně jste zapomněl zmínit, že si je koupil proto, aby je neovlivňoal;-D

0 0
možnosti

Pane Krejčí, pokud jde o střetnutí Sobotka - Babiš, nejspíš máte pravdu a správně jste zřejmě odhadl i důvody, proč se Sobotka vůči Babišovi vymezil. Ale proč ten familiární tón? To se tak důvěrně znáte? A i kdybyste se znali tak dobře, stejně se to nedělá. Celá ta záležitost jen dokazuje, že je naše politika neautentická, nevěrohodná a nekonzistentní. V tomto případě Babišova i Sobotkova. Nevím, jak jste si mohl dělat o Babišovi iluze. Nepotřebuji k tomu o něm číst ani slyšet žádnou špínu, abych iluze neměl. Stačil mi k tomu jeho předvolební dopis, co dával lidem do schránek, kde tvrdil, že bude řídit stát jako firmu a že je dost bohatý, takže nepotřebuje další peníze. Obě tato tvrzení jsou fatální nesmysly. S těmi novinami to samozřejmě byl také nesmysl, což jste prohlédl. Jestli si Babiš skutečně domníval, že může nějak zajistit, aby noviny psaly pravdu, tak jedině tu jeho a pak by je nikdo nečetl a hlavně nekupoval. Ty noviny lhaly před tím a lžou i teď / psaly pravdu před tím a píšou ji i teď.

A ještě jednu poznámku. Váš postoj k EU je mi vcelku lhostejný. Není mi však lhostejný postoj české politiky k EU. Ani v rámci vládnutí jedné vlády, jednoho parlamentu není ČR schopna udržet jednotnou linii přístupu k EU, natož přes několik volebních období. Pokud vím, tak do EU jsme vstupovali dobrovolně na základě referenda. Z toho by měli naši politici vycházet a když si nejsou jisti názorem národa, vyhlásit nové referendum. Problém české politiky je v tom, že ji řídí samé loutky a nyní i jeden velkopodnikatel (řekněme) a všichni sledují jen své utilitární cíle. Aby měli nějakou jasnou vizi, o tom se nám může jen zdát. Reagují jen na podněty, a to často ad hoc, jak se jim to momentálně jeví, že je správné (hlavně pro ně osobně), a svá řešení prosazují apriori a umíněně. Výsledkem je nestabilní politické a ekonomické prostředí a nevěrohodnost ČR jako státu. Babiš, Sobotka nebo někdo jiný, to je fuk, nakonec ještě uchvátí moc komunisté a bude vymalováno na černo (rudo).

0 0
možnosti
Foto

Věrohodnost našeho státu je každému.... Máme totiž jen taktické a nikoli strategické jaderné zbraně.

0 0
možnosti
Foto

Proč tak dlouhosáhlé vysvětlení?

0 0
možnosti

J83i40ř47í 56A42l81e39x31a

18. 1. 2016 8:05

Fuj. Ten o těch "bludovyznavačích" je fakt sprostý. A adorace možná estébáčka, který se patrně obohatil na úkor státu také....Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.