Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Já to chápu úplně jinak. Žádný vtip, ale tvrdá podpora demokratických postupů.

Jaká aktivistka vyjádřila pohoršení nad tím, že premiér nereagoval na jakousi petici za jeho odstoupení a neodstoupil a tak se ptala presidenta na silnější zbraň proti premiérovi. A president jasně řekl, že demokratické jsou jen volby a nikoli nějaké petice, snažící se zvrátit výsledek voleb. Takové petice jsou stejně nedemokratické jako ozbrojené povstání, k čemuž pro lepší pochopení užil argumentum ad absurdum.

Místo, aby sklidil ovace ve stoje za obranu demokracie, politici a novináři s intelektovým deficitem spustili absurdní povyk.

Pro chytrého člověka je prostě těžké žít mezi hloupými, jejichž úroveň chápání odpovídá 7-8 letému dítěti.

6 1
možnosti
VK

Taky si myslím, že to Zeman řekl schválně.

2 0
možnosti
Foto

V tom případě nemá Zeman konkurenci. Buď dopředu věděl, na co se ho dotyčná zeptá, nebo je mistr improvizace, který dokáže naprosto přesně hodit kost hladovým psům.

3 0
možnosti
MS

Vy se snad domníváte, že všichni čekáme, až přiběhnete vy a vysvětlíte nám, o co tady jako jde. Pochopitelně, že všichni víme, že ze strany Zemana jde o primitivní komedii. Otázka ovšem je, jestli je takováto šaškárna hodna nejvyššího ústavního činitele ČR. Rv:-/

1 3
možnosti
Foto

Proč primitivní? Sofistikovanou.

2 2
možnosti
JC

Zdravím Franku.R^

Myslím si, že pan prezident Zeman je tou nejsledovanější osobou v této republice, ve smyslu slova "to by bylo, aby ...". Aby se něco na něj nenašlo minimálně jednou za měsíc, co by stálo za novou, další seriálovou komedii "Ošklivý, zlý a nepatřičný Zeman". Každé slovo, krok, kravata, sako, úsměv, ..., toho je! Tajně doufají, že ho uštvou. Bláhově.

A pan Miloš Zeman, řádně, legálně a legitimně zvolený prezident České republiky, zvolený v přímé volbě - tudíž s nejsilnějším mandátem v novodobé historii, se baví. Jediná možná, důstojná a inteligentní reakce na tyhle štěky.

8 4
možnosti
OK

Co kdyby se nějaký prezident, který byl řádně, legálně a legitimně zvolený, dopustil nějakého zásadního prohřešku, třeba kdyby nazval Židy odpadem? Je legitimní, když se pak občané proti němu postaví, i když byl řádně, legálně a legitimně zvolen?

2 0
možnosti
OK

Tak už v té komedii nehrajte.

"neustále čtu nehorázné urážky prezidenta, sprostá slova atd."

Vaši větu si lze vyložit dvěma způsoby a oba jsou pravdivé.

0 0
možnosti
VR

Copak je to ten Kališnikov, nějaká husitská zbraň?

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.