Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M45i98l97a75n 71R23a76d56e71k

25. 2. 2016 19:27

Trump je opravdu jako Zeman, az na to ze je prachatej. Ale ted si predstavte Sanderse nebo Hitlary. Boha jeho!!! Jen to ne.

2 0
možnosti
MD

Dobry clanek. Par veci zaujalo. Napr. v uvadene souvislosti s denim u nas.

"Američané jsou nakonec utlačovaní už po léta jejich mocnými a říct svůj názor otevřeně je nepřípustné."

0 0
možnosti
JM

J74a44k92u49b 92M16a81c31h

25. 2. 2016 12:07

Ronald Reagan byl jako kandidát hodnocen politology s úsměškem. Po zvolení dokázal tvrdě pozvednout prestiž USA a rozpad východního bloku. Typ jako je Obama si USA nemohou znovu dovolit. Přivedl Státy na úplné dno. Prostrořekost, možná i záměrná, získá Trumpovi spoustu příznivců. Narůstá totiž počet lidí, kteří mají obludné a zrudné politické korektnost dost. To nakonec vidíme i u našeho prezidenta, kterému jistá prostrořekost v očích občanů jen prospívá. Nakonec každý, kdo konečně dokáže nahlas říkat politicky nepopulární pravdu, je vítán. Nejsem politolog, ale držím Trumpovi palec.

6 0
možnosti
Foto

Franku, karma. I já jsem na rozpacích, ale spíš bych ho chtěl jako amerického prezidenta.

2 0
možnosti
Foto

Moje rozpaky se denne meni v jistotu. Sleduji to denne, nebot je to zabava, takovy muj vecernicek. A Trump i kdyz me stale v necem stve, je zatim nejlepsi kandidat. Uz by bylo treba nekoho primocareho.

0 0
možnosti
Foto

Když kandidoval Ronald Reagan na amerického prezidenta, posmívali se mu, že je to pouhý komediant a představitel kovbojů v béčkových westernech, jako prezidentovi USA mu však málokdo sahal alespoň po paty. Neznám situaci v USA ale zvenčí je mi Trump svou přímočarostí sympatický.

6 0
možnosti
Foto

Předvolební kampaň Trumpa je sice dryjáčnická show a laciný populismus, ale neznamená to ještě, že ten člověk je nějaký přihlouplý Jouda. Muž, který byl ve svém podnikání tak úspěšný, hlupák určitě nebude. Bere to asi jako reklamní kampaň ve stylu "náš prací prášek je nejlepší", která musí být nápaditá a provokativní. Sám tedy určitě nevěří všemu, co v kampani říká. Toho se dopouštějí snad jenom fanatici, kteří pak mohou být nebezpeční. Zde bych se obával spíše demokratického kandidáta Sanderse. Trump evidentně vsadil na to, že se musí odlišovat od těch ostatních "politicky korektních" kandidátů. Jak se zdá, tato sázka u voličů i zabírá. I když je Trump zřejmě v politice nezkušený, věřím, že by se jako prezident USA dokázal obklopit kvalitními profesionály. Ostatně takový Ronald Reagan byl po svém nástupu do funkce prezidenta USA také považován za politicky nepříliš zkušeného.

3 0
možnosti
JH

Ano, je to takové divné....

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.