Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pred tridsiatimi rokmi iba ľudia v bláznincoch diskutovali o tom koľko je pohlaví a s ktorým z nich sa stotožňujú. Neverila by som, že dnes sa o tom bude diskutovať s celou vážnosťou.

Čo bude ďalšie? Budeme riešiť, či môže človek klásť vajcia ako vtáky?

Či koľko má zdravý jedinec druhu homo sapiens prstov, očí....?

1 0
možnosti
BK

Pane Krejčí, ale on vám nikdo nelže. Vy jste se jenom blíže neseznámil s problematikou transexualismu a všeho kolem...., složitostí kolem operace, celkovým přerodem, jednotlivými fázemi...celkovou důvodností toho, proč je operace nutná - v rámci hlubinné problematiky transexualismu, kde nejde o nějaké choutky, či záliby, nebo bohapusté rozmary těch těch lidí. Je nutné respektovat, že doba pokročila, pokrok v tomto ohledu umožnil těmto lidem žít šťastným a spokojeným životem - tak proč tomu házet klacky pod nohy? Samozřejmě, že když to položíte do té nejpovrchnější roviny - tak ano, zdá se na první dobrou, že je to hodně zvláštní říct - "že i někteří muži menstruují"...., ale když si opravdu celou tu problematiku projdete, tak zjistíte, že je to pravda a nikdo vám ani slovem nelže.

0 1
možnosti
LB

V této souvislosti by neškodil ani malý exkurs do minulosti.

Tamara Presová, která v 50. letech oslňovala svět svými sportovními výkony ve vrhu koulí a diskem, držitelka pěti zlatých olympijských medailí a 26 světových rekordů, se musela dvakrát denně holit.

Až po vraždě olympijské vítězky na stovce na OH 1932, Polky Stanislavy Walasiewiczové, se přišlo na to, že měla částečně vyvinuté mužské pohlavní orgány. Při narození německé výškařky Dory Ratjenové (OH 1936) si její rodiče nebyli jisti, zde je chlapec nebo děvče. A čs. rekordmanka na 800 metrů Zdena Koubková se narodila s vývojovou vadou reprodukční soustavy. A tak by se dalo pokračovat...

4 0
možnosti
ZH

Až na to, že hermafrodit není třetí pohlaví. Hermafroditismus je oboupohlavnost, tedy jedinec má obě (sic!!!) pohlaví - samčí i samičí. Podstatné je, že obě pohlaví jsou u jedince funkční - tedy může oplodnit i být oplodněn. To v případě člověka není, takže pokud se narodí jedinec s oběma vyvinutými pohlavními orgány, je to nepravý hermafroditismus.

4 0
možnosti
Foto

ANO, MATE PRAVDU. Nejak jsem to nepromyslel, kdyz jsem to napsal,ale vase vysvetleni je sto pro logicke. Omlouvam se za chybu. Spravne zustavame na dvou pohlavich.

0 0
možnosti
Foto

J59a64n76a 67M75a41j25o80v10á

19. 11. 2019 6:58

Jééé, Franku, to jsem ráda, že se tady po dlouhé době vidíme. R^

1 0
možnosti
Foto

No to mi povidejte, myslel jsem, ze uz se nikdy nesetkame. Zdravim z celeho srdce.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.